Terug naar het overzicht

Adcorporate opent vestigingen in Charleroi, Namen en Luxemburg

Boekel/België, 30 november 2009 – Bedrijfsovernamespecialist Adcorporate opent per 1 januari 2010 vestigingen in Charleroi, Namen en Luxemburg. Hiermee speelt de organisatie doelgericht in op de toenemende vraag naar begeleiding van kopende en verkopende ondernemers in Wallonië en het Groothertogdom Luxemburg. Het zijn niet de eerste internationale kantoren voor de van oorsprong Nederlandse bedrijfsovernamespecialist. Aan deze stap gingen eerdere uitbreidingen in Vlaanderen, Duitsland en Spanje vooraf.  Met vestigingen in Antwerpen, Leuven en Gent is Adcorporate al enige tijd actief op de Vlaamse markt. Om kopende en verkopende partijen in zowel Wallonië als Luxemburg beter van dienst te zijn, opent de organisatie nu ook kantoren specifiek voor de Franstalige markt, en wel in Charleroi, Namen en Luxemburg. Een logische stap binnen de internationale expansie van Adcorporate, nadat de organisatie eerder al een vestiging opende in onder andere Barcelona, Spanje.

Lokaal karakter

De Belg Benoit Tas is verantwoordelijk voor de nieuwe kantoren. Tas is sinds begin 2008 partner bij Adcorporate in België en heeft jarenlange ervaring als strategisch consultant en (crisis)manager van industriële bedrijven. Voor zijn overstap naar Adcorporate was hij general manager van een investeringsmaatschappij met participaties in kleine en middelgrote ondernemingen, waaronder een aantal Waalse bedrijven. Net zoals bij eerdere uitbreidingen, kiest Adcorporate ook nu heel bewust voor een lokale invulling. Vergaande kennis van de lokale markt en cultuur leiden volgens de organisatie tot een optimale verankering in de regio. Van cruciaal belang daarin is de nauwe samenwerking met intermediairs als banken en accountants. Adcorporate staat erom bekend bij bedrijfsovernames de rol van regisseur op zich te nemen, waardoor het bedrijf een interessante gesprekspartner is voor dergelijke specialisten.

Websites

In navolging van de opening van de nieuwe kantoren, breidt Adcorporate ook zijn online activiteiten uit. Zo krijgt de website www.adcorporate.be een Franstalige component en kunnen ondernemers uit Luxemburg voortaan terecht op www.adcorporate.lu. Om vraag en aanbod op de bedrijfsovernamemarkt zo goed mogelijk bij elkaar te brengen, is een nauwe samenwerking gestart met de bedrijfsovernamesites Societeavendre.be en Societeavendre.lu.

Adcorporate richt zich op de aan- en verkoop van organisaties tot 250 medewerkers. Met vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Spanje behoort het bedrijf tot de grotere spelers op de Europese bedrijfsovernamemarkt.

Voor meer informatie: www.adcorporate.com.