Profiel nr. 72617

Succesvolle ondernemer zoekt: Productie- en/of handelsbedrijf ter overname

18/05/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Meerdere regio’s mogelijk

Algemene informatie

Branche

Agri-food

Soort bedrijf

Meerdere opties

Rechtsvorm

NV

Transactievorm

Aandelentransactie

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - > 50

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

> 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € > 5.000.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € > 5.000.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Branche: Productie- en/of handelsbedrijf in de (ingrediënten voor) voedingsmiddelen, consumentenartikelen en/of aanverwante activiteiten.

Verandering, professionalisering en groei, van mens en organisatie. Bij voorkeur met internationale potentie en behoefte aan versterking commercie. B2B-markt, gericht op consument in de vorm van private label eveneens passend.


Cultuur
Wil graag contact met alle medewerkers uit het bedrijf en het beste uit ze halen en ze betrekken. De aanwezigheid van een goede managementlaag is essentieel. Kernwaarden: ondernemend, analytisch, innovatief, sterk klant- en kwaliteitsbewustzijn.
 

Regio vestiging
Bij voorkeur binnen een uur rondom regio Breda, grotere afstand geen belemmering. Internationaal actief heeft de voorkeur, reizen geen probleem.
 

Grootte/Levensfase
>10 werknemers bij een meer handelsgeoriënteerde onderneming/snelle groei, >20 bij een meer productiegeoriënteerde onderneming. Groeiend of volwassen en toe aan de volgende stap.

Volledig of gedeeltelijke overname.


Activiteiten van het bedrijf

Sterke leider, hands on en commerciële mentaliteit. Verkoopt met passie en ondernemerschap de producten van zijn onderneming aan zijn internationale klanten. Haalt zijn voldoening uit het realiseren van bovengemiddelde resultaten met zijn team.

Werkervaring
Heeft een succesvol bedrijf opgebouwd en verkocht. Dit bedrijf is producent van zoetwaren en internationaal actief als leverancier van de voedingsmiddelenindustrie, zowel grote retailers als out of home kanalen.
 

Specialiteit
Creëren van waarde door vanuit een eigen visie en een duidelijk doel met gemotiveerde medewerkers aan de slag te gaan. Realiseert groei door focus op het gestelde doel en gaat daar recht op af, samen met zijn team. Realiseert groei door product en marktontwikkeling.


Succesvolle ondernemer zoekt: Productie- en/of handelsbedrijf ter overname
Regio
Meerdere regio’s mogelijk
Branche
Agri-food
Type
Te koop gevraagd
Omzet
> 5.000.000
Overname
0 - > 5.000.000