Ondernemer zoekt onderneming in de maakindustrie

Friesland

Algemene informatie

Branche:
Industrie

Soort bedrijf:
Overig

Rechtsvorm:
N.v.t.

Transactievorm:
Nader te bepalen

Type koper:

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname

Levensfase onderneming:
Volwassen


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1.000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
25 - 50


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onze client is sterk op commercieel en financieel gebied. Samenwerken en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste kernwaarden van deze ondernemer. Innovativiteit en creativiteit zijn de belangrijkste kernkwaliteiten. Succes en groei behalen in een sfeer waarin iedereen zich kan ontwikkelen zijn de belangrijkste drijfveren. Hij heeft de benodigde kennis, ervaring en de drive. Hij ziet de uitdaging, om in samenwerking met een team van enthousiaste en deskundige mensen, het bedrijf naar een volgende ondernemingsfase te willen brengen. Een goed lopende en rendabele organisatie is daar het resultaat van.


Activiteiten van het bedrijf

Gezocht wordt een bedrijf (in een straal van 30 km rondom Drachten) waarbij het bedrijf, het product en/of de markt verder door ontwikkeld kan worden. Het gezochte bedrijf heeft een product of meerdere producten in de industriële sector (mede) ontwikkeld. Samen met een bestaand team wordt het bedrijf naar de volgende fase gebracht. Het product levert een aantoonbare meerwaarde voor haar afnemers. Het bedrijf is toe aan de volgende groeifase en heeft voldoende potentieel om door te kunnen groeien. Het verschil wordt gemaakt door een deskundig team van medewerkers. Dit team wil samenwerken en wordt gedreven door nieuwe ontwikkelingen. Continuïteit op de lange termijn is daarbij één van de belangrijkste doelstellingen.


Overig

Een volledige overname heeft de voorkeur maar een geleidelijke overname behoort tot de mogelijkheden. Het over te nemen bedrijf heeft naast de eigenaar maximaal 50 medewerkers in dienst. Het pand dient in eerste instantie gehuurd te kunnen worden. Bij een volledige overname dient de eigenaar bij voorkeur in en na de overdrachtsperiode voor een nader te noemen periode (gedeeltelijk) aan te blijven. Indicatie overnameprijs: tot € 1.000.000.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.