Profiel nr. 65161

IT-dienstverlener gericht op (niche)hosting

24/11/2016 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

ICT dienstverlening

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

Voor een technisch sterke IT-onderneming, gericht op IT-continuïteit voor afnemers, zijn wij op zoek naar partijen die zich willen aansluiten/ter overname zijn.

Onze opdrachtgever:
De organisatie betreft een IT-onderneming gespecialiseerd in niet-standaard klantoplossingen. Zij richten zich op compromisloze IT-continuïteit. De onderneming is al decennia lang actief op de Nederlandse markt en wordt aangestuurd door meewerkende ondernemers. Middelgrote speler met sterk technisch georiënteerde medewerkers. Open organisatie met een sterk betrokken team, dat de organisatiewaarden uitdraagt. Gericht op het bieden van uitdaging en ontwikkeling, lange termijn focus, NEN-7510, ISO-9001 en ISO-27001 gecertificeerd.

Huidige activiteiten:
Gespecialiseerd in klantspecifieke cloud-oplossingen. Niche speler gericht klantgroepen waar IT-continuïteit cruciaal is in de bedrijfsvoering.


Overig

- Trackrecord: Langjarig en duurzaam trackrecord. Zowel in B2B als bij (semi)overheid. Langjarige arbeids- en klantrelaties.
- Toegevoegde waarde: Ontzorging, continuïteit naar de toekomst, goed in staat om focus aan te brengen in de organisatie.
- Ambitie: De ambitie is geformuleerd om een specialisatie in meerdere niches op te bouwen, door nieuwe marktsegmenten toe te voegen aan de bestaande. Bij de groei hoort tevens het versterken van de medewerkersbasis.
- Profiel gezocht bedrijf IT-dienstverlener gericht op (niche)hosting. Partijen met software-ontwikkeling in de kern hebben niet de interesse.
- Karakteristiek: Niche speler in een B2B markt, bedienen klanten met maatwerkoplossingen, klanten in de bovenkant van het mkb (gemiddelde omzet per klant > 50k), klantsegment waar IT een cruciaal onderdeel in de bedrijfsvoering is.
- Cultuur: Betrouwbaar, onafhankelijk, professioneel, informele werksfeer, betrokken.
- Regio vestiging: In een straal van maximaal 45 minuten vanaf Utrecht. Intentie is om – op termijn – de locaties fysiek te integreren, in deze regio.
- Type klanten: Zakelijke klanten, professionele gebruikers, kennisinstellingen, overheden.
- Grootte: Recurring hosting omzet tussen € 500.000 - € 1.500.000.
- Levensfase: Organisatie en mensen moeten verder ontwikkeld en uitgebouwd worden voor (versnelde) groei. Beheersprocessen moeten verder afgestemd en geoptimaliseerd worden.

Interesse om nader te verkennen of er kansen zijn? Bij interesse in een nadere kennismaking ontvangen wij graag van u informatie over uw onderneming. Vervolgens zal er een gesprek plaatsvinden met de eigenaar. Uiteraard behandelen wij uw gegevens vertrouwelijk.


IT-dienstverlener gericht op (niche)hosting
Regio
Nederland
Branche
ICT-Dienstverlening
Type
Te koop gevraagd
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.