Profiel nr. 65158

Technisch bedrijf, niche met groeipotentie

23/11/2016 Geplaatst

Gevestigd in

Groningen

Algemene informatie

Branche

Industrie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

> 50

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

> 5.000.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf
Ondernemende teamplayer met visie zoekt ter gedeeltelijke en/of geleidelijke overname een technisch bedrijf dat (internationale) groeipotentie heeft in een complexe niche-omgeving. Wil - bij voorkeur - samen met bijvoorbeeld de huidige ondernemer en/of diens (beoogd) opvolger/MT, de uitdaging aan gaan om de onderneming te laten groeien naar de volgende fase van markt- en organisatieontwikkeling en daarin te excelleren. Exit situaties van portfoliobedrijven, dan wel verzelfstandiging van een (spin-off) bedrijf onder een grote onderneming hebben ook de interesse.

Overig

De persoon
Stimulerend leider, die leeft volgens het credo ‘samen leidt tot meer’. Is een teamplayer en doet de dingen die er écht toe doen door ze aandacht en prioriteit te geven. Sterk ontwikkeld analytisch en oplossend vermogen. Is gepassioneerd om niet-routinematige en complexe vraagstukken aan te pakken om zo betekenisvolle vernieuwing te realiseren. Door de focus om de dingen te doen die belangrijk zijn en vermogen om mensen te enthousiasmeren en te binden, realiseert hij wederzijds houvast en continuïteit. Bovenal is hij een voorbeeld die in staat is zichzelf en anderen uit te dagen het ultieme te geven om iedere keer weer de beste te zijn.

Werkervaring
Succesvolle achtergrond in accountancy met focus op een brede support van DGA-ondernemers. Brede ondernemers- en managementverantwoordelijkheden in onder meer marketing & sales, HRM en finance/operational excellence.


Technisch bedrijf, niche met groeipotentie
Regio
Groningen
Branche
Industrie
Type
Te koop gevraagd
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
> 5.000.000