Profiel nr. 64729

Uitzendbureau / personeelsbemiddelingsbureau

06/01/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Uitzenden, detacheren

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf
Voor één van onze relaties zijn wij op zoek naar een uitzendbureau / personeelsbemiddelingsbureau om over te nemen of mee samen te werken. Onze opdrachtgever heeft zelf ook een personeelsbemiddelingsbureau en beschikt over een goede 'infrastructuur' en een representatief bedrijfspand. Er is voldoende 'ruimte' om een ander bureau te integreren.

Overig

De wijze van samenwerken/overname is afhankelijk van de wensen en mogelijkheden. Zo kan het zijn dat uw bedrijf volledig zelfstandig onder eigen naam blijft functioneren.

Het doel is om gezamenlijk het succes te vergroten en het rendement te verbeteren: bijvoorbeeld door het verlagen van de kosten (huisvesting, backoffice, ICT, vacaturesites e.d.). en het versterken van de sales door het gezamenlijk inzetten van marketingmiddelen.

Onze opdrachtgever is goed in marketing en maakt gebruikt van verschillende (social)media. De voorkeur gaat uit naar een bureau in de omgeving van Rotterdam. Als u ook vindt dat het nog beter kan, zouden wij dit graag met u verkennen. Vanzelfsprekend gaan wij hier zeer vertrouwelijk mee om.


Uitzendbureau / personeelsbemiddelingsbureau
Regio
Zuid-Holland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop gevraagd
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
N.o.t.k.