18/05/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

Als uitbreiding van onze bestaande activiteiten komen wij graag in contact met ondernemingen en/of ondernemers welke zich bezighouden met beschermingsbewindvoering en/of budgetbeheer in heel Nederland, maar vooral in de Randstad, Midden-Nederland en Brabant. Onze huidige organisatie telt 3 vestigingen en 40 medewerkers. Wij werken samen met diverse gemeenten, werkgevers en maatschappelijke instellingen. Het aanbod van cliënten is dermate groot dat wij onze huidige organisatie verder willen uitbouwen d.m.v. overnames en/of participaties. 


Onderscheidend vermogen

Het maakt op zich niet uit in welke fase van ontwikkeling en/of financiële situatie uw onderneming verkeerd. Wat van belang is, naast een goede reputatie en werkwijze, is dat de omzet tenminste € 100k per jaar bedraagt en dat dragende kennis en ervaring aanwezig blijft na de overname. Een andere belangrijk punt is dat er binnen de organisatie ruimte is voor dossiergroei en/of dat deze ruimte d.m.v. een financiële injectie en/of efficiëntieslag snel gecreërd zou kunnen worden.


Overig

In principe heeft een volledige overname onze voorkeur, maar een meerderheidsparticipatie is het minimaal vereiste. Een dienstverband voor de bestaande DGA is bij een positieve match zeker bespreekbaar. Wij beschikken over eigen middelen en zijn desgewenst in staat om relatief snel te schakelen. Wanneer wij uw interesse hebben gewekt, neemt u dan contact met ons op. Discretie is uiteraard gegarandeerd.


Bewindvoerderskantoor
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop gevraagd
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
N.o.t.k.