Profiel nr. 107965

Advies- en/of ingenieursbureau in fysieke leefomgeving

03/06/2024 Geplaatst

Gevestigd in

Meerdere regio’s mogelijk

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Meerdere branches

Soort bedrijf

Meerdere opties

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

 • Aandelentransactie
 • Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0 - > 50

Type koper

Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € > 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € > 5.000.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € > 5.000.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Koper zoekt een partij die zich heeft gespecialiseerd in een van de thema's binnen fysieke leefomgeving. Dat kan zijn duurzaamheid, milieu, asbest, externe veiligheid, chroom 6, geluid, bodem, omgevingswet toetsing, vergunningverlening, energie labels, stikstofberekeningen, flora en fauna onderzoeken, bezonningsstudies, plattegrondtekeningen, brandveiligheid, etc. Dit kan zowel voor bedrijven die als besloten vennootschap een aandelentransactie willen doen als voor ZZP'ers die zich willen aansluiten bij een grotere organisatie.


Activiteiten van het bedrijf

Koper is een ingenieurs- en adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de thema's binnen fysieke leefomgeving en op advies-, detacherings- en projectbasis werkzaamheden verricht voor bedrijven en overheden. Het bedrijf bestaat bijna 20 jaar en heeft een gestage groei doorgemaakt. Het heeft een eigen kantoorpand waar alle disciplines samenkomen. Daarnaast zijn de werkzaamheden hybride in te richten op deellocaties in Nederland. Het bedrijf heeft een uniek samenstel van specialismen waardoor in de meeste behoeften van de klant kan worden voorzien.


Onderscheidend vermogen

Het bedrijf heeft in de loop der jaren een interessante portefeuille opgebouwd van private en publieke opdrachtgevers. Een groot deel van deze opdrachtgevers is terugkerend. Een ander deel van de opdrachten is op contractbasis en hebben een lange doorlooptijd. 

Het ingenieurs- en adviesbureau richt zich op specifieke sectoren, zoals onderzoek, inspectie, vastgoed, duurzaamheid, technologie of duurzaamheid. Door diepgaande kennis en expertise in een bepaald vakgebied te bieden, kan het bureau zich onderscheiden van algemene consultancybedrijven, en bureau kan zich onderscheiden door uitstekende klantenservice te bieden. Dit omvat niet alleen het leveren van hoogwaardige diensten, maar ook het begrijpen van de specifieke behoeften van elke klant en het op maat maken van oplossingen.


Overig

Het bedrijf levert hoogwaardige diensten, met aandacht voor detail en nauwkeurigheid om zich te onderscheiden van andere bureaus. Dit omvat ook het nakomen van beloften en het voldoen aan verwachtingen. Het bedrijf beschikt over meerdere certificeringen. Deelnemers die onder de paraplu van de werkrmaatschappij vallen haken hierbij aan.


Advies- en/of ingenieursbureau in fysieke leefomgeving
Regio
Meerdere regio’s mogelijk
Type
Te koop gevraagd
Omzet
0 - > 5.000.000
Overname
0 - > 5.000.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.