09/03/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Industrie

Soort bedrijf

Automotive

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

  • Aandelentransactie
  • Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 50

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 5.000.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 5.000.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Wij zijn een professionele overname partij die geïnteresseerd is in het overnemen van bedrijven binnen de Carwash branche. Onze focus ligt op het garanderen van continuïteit en duurzaamheid voor de bedrijven die wij overnemen. Door het integreren van bedrijven en het creëren van waarde voor alle betrokken partijen, zijn wij erop gericht om bedrijven met een omzet tussen €500.000 en €5.000.000 over te nemen.


Activiteiten van het bedrijf

Onze organisatie bestaat uit een team met kennis,kunde en een hands-on mentaliteit. Een team met jaren lange ervaring binnen overnames, automotive, management, finance en commercie.


Onderscheidend vermogen

Wij begrijpen dat het verkopen van uw bedrijf een belangrijke en emotionele beslissing is en wij zullen uw bedrijf dan ook met de grootste zorgvuldigheid en respect behandelen. Ons streven is om een soepele en gestroomlijnde overname te realiseren waarbij wij uw bedrijf naadloos in onze organisatie kunnen integreren. De doelstelling is om meerdere bedrijven over te nemen, waar nodig te optimaliseren en te consolideren en om te investeren in duurzame groei op lange termijn. Wij geloven dat wij met onze strategie uw bedrijf kunnen laten groeien en bloeien.


Overig

Als u geïnteresseerd bent in een overname door ons bedrijf, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij kijken uit naar de mogelijkheid om uw bedrijf te bespreken.


Carwash
Regio
Nederland
Branche
Industrie
Type
Te koop gevraagd
Omzet
500.000 - 5.000.000
Overname
0 - 5.000.000