Profiel nr. 106065

Worden wij de nieuwe opvolger van uw bedrijf in de installatietechniek?

26/06/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Meerdere regio’s mogelijk

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Bouw

Soort bedrijf

Installatiebedrijf

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - > 50

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 2.500.000 - € > 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € > 5.000.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € > 5.000.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Als DGA of familiebedrijf in de installatietechniek sector, begrijpen wij dat het vinden van de juiste opvolgingskandidaat essentieel is voor de continuïteit, groei en het bestaan van uw bedrijf. Wij zetten ons in om uw bedrijf verder te ontwikkelen op het gebied van installatietechniek en duurzaamheid, met als doel om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd uw kernwaarden te behouden.

Wij zijn de perfecte opvolger voor bedrijven die tussen de 20 en 40 FTE's hebben en een omzet genereren tussen €2.500.000 en €15.000.000. Als u overweegt om uw bedrijf over te dragen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Laten we samenwerken aan een naadloze overgang en een succesvolle toekomst voor uw onderneming in de duurzame installatietechniek.


Activiteiten van het bedrijf

Maak kennis met de initiatiefnemer, een jonge gepassioneerde ondernemer die niet bang is om uitdagingen aan te gaan. Met meerdere succesvolle bedrijven op zijn naam, heeft hij bewezen dat hij een visionaire leider is die zijn team naar de top kan brengen. Hij is een doelgerichte ondernemer die niet bang is om te dromen en zijn doelen na te streven. Met zijn onuitputtelijke energie en passie voor ondernemerschap, is hij een inspiratie voor velen. Als initiatiefnemer ziet hij kansen waar anderen ze niet zien en hij weet deze kansen om te zetten in succesvolle projecten en bedrijven. Om de markt te veroveren hebben wij een deskundig en slagvaardig team samengesteld met de juiste competenties en expertise op verschillende gebieden. Zo hebben wij teamleden met jarenlange ervaring in management, financiën, marketing, sales en sectorkennis. Kortom, ons team is klaar voor de uitdagingen die voor ons liggen!   


Onderscheidend vermogen

Ons onderscheidende vermogen ligt in onze vernieuwende aanpak en onze focus op duurzame installatietechniek. We zijn geen traditionele investeringsmaatschappij, maar een ambitieus team met een passie voor duurzaamheid en innovatie. 


Overig

Wij zien grote kansen in de behoefte aan schaalvergroting in de installatiebedrijven die zich bezighouden met verduurzaming. Met een assertieve overnamestrategie worden meerdere bedrijven overgenomen, geoptimaliseerd en zo nodig geconsolideerd. 


Worden wij de nieuwe opvolger van uw bedrijf in de installatietechniek?
Regio
Meerdere regio’s mogelijk
Branche
Bouw
Type
Te koop gevraagd
Omzet
2.500.000 - > 5.000.000
Overname
0 - > 5.000.000