Profiel nr. 105289

Enthousiaste commerciële ondernemer zoekt: Organisatie waar mensen met passie voor hun vak op een duurzame wijze met elkaar willen samenwerken

24/03/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Meerdere regio’s mogelijk

Algemene informatie

Branche

Meerdere branches

Soort bedrijf

Meerdere opties

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 50

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € > 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € > 5.000.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € > 5.000.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Bedrijf met een goede naam die echter nog te weinig haar volledige commerciële potentieel benut of juist toe is aan een turn-around om ook in de toekomst (maatschappelijk) relevant en financieel gezond te blijven.

Cultuur
  • Open
  • Betrokken
  • Kwaliteit
  • Positief
  • Energiek
  • Nuchter
  • Resultaatgericht

Levensfase

  • Groei- en volwassenfase

Activiteiten van het bedrijf

De persoon 
 

Werkervaring 
Brede managementervaring bij enkele consultancybedrijven. Heeft als consultant honderden merken geadviseerd op het gebied van marketing, media & communicatie. De afgelopen 17 jaar actief geweest als zelfstandig ondernemer in bedrijf met 20 werknemers. Verkocht dit bedrijf samen met zijn zakelijk partner in 2017. Sindsdien actief als interim-adviseur en investeerder.


Onderscheidend vermogen

Kan marktontwikkelingen goed vertalen naar de te voeren strategie & positionering van het bedrijf. Is een heldere communicator die intern een grote focus op de wensen van de klant weet te creëren. Een enthousiaste people manager mensen makkelijk weet te verbinden aan de missie. Is tegelijkertijd zakelijk en stuurt op rendement.


Overig

Interesse? In geval van mogelijke raakvlakken op basis van dit zoekprofiel, komen wij graag in contact met potentieel interessante bedrijven. Vervolgens kan er, na afstemming met onze opdrachtgever, nadere informatie gedeeld worden. Uiteraard behandelen wij uw gegevens vertrouwelijk. 


Enthousiaste commerciële ondernemer zoekt: Organisatie waar mensen met passie voor hun vak op een duurzame wijze met elkaar willen samenwerken
Regio
Meerdere regio’s mogelijk
Type
Te koop gevraagd
Omzet
0 - > 5.000.000
Overname
0 - > 5.000.000