Profiel nr. 105216

Nederlandse of Vlaamse kleine/middelgrote masterbatch compounder van minimaal 2.500m2 met bij voorkeur twee productielijnen

13/03/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Meerdere regio’s mogelijk

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Industrie

Soort bedrijf

Meerdere opties

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 25

Type koper

Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € > 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € > 5.000.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € > 5.000.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Kleine/middelgrote masterbatch compounder die biopolymeren produceert.

Onze relatie zoekt een Nederlandse of Vlaamse kleine/middelgrote masterbatch compounder, die bij voorkeur ervaring heeft met biopolymeren (PLA, PHA, PBS).

De onderneming richt zich op B2B klanten. Het is belangrijk dat de gezochte onderneming hoge kwaliteitsstandaarden zet voor haar producten en werknemers. Aangezien het noodzakelijk is om de recepten precies aan te houden is het belangrijk dat de werknemers eraan gewend zijn om precies te werken.

Regio: In volgorde van voorkeur. 1) Noord-Brabant, 2) Gelderland, 3) Vlaanderen. Ondernemingen in Nederland maar buiten genoemde regio’s kunnen ook worden aangedragen.

 

 

 


Overig

Grootte

De productie locatie heeft een minimale oppervlakte van 2.500m2 en deelt de locatie bij voorkeur niet met andere bedrijven.

Het maakt niet uit in welke fase de onderneming zich bevindt. Wel hecht onze klant zich eraan dat er minimaal één, maar bij voorkeur twee, productielijnen in operatie zijn, zodat de nieuwe productie snel opgeschaald kan worden.

Type overname

Complete overname, bij voorkeur een straight asset deal, waarbij ook het personeelsbestand wordt overgenomen door onze relatie.

Voor vragen kunt u contact opnemen met dit profiel.

 


Nederlandse of Vlaamse kleine/middelgrote masterbatch compounder van minimaal 2.500m2 met bij voorkeur twee productielijnen
Regio
Meerdere regio’s mogelijk
Branche
Industrie
Type
Te koop gevraagd
Omzet
1.000.000 - > 5.000.000
Overname
0 - > 5.000.000