Profiel nr. 101354

Kinderopvang in het midden van het land.

12/10/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Meerdere regio’s mogelijk

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Kinderdagverblijf

Rechtsvorm

  • Eenmanszaak
  • VOF
  • BV
  • NV
  • N.v.t.
  • Buitenlandse rechtsvorm

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

  • Startend
  • Groeiend
  • Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0 - > 50

Type koper

Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 2.500.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Wij zijn geïnteresseerd in de overname van kleine tot middelgrote kinderopvangorganisatie in het midden van het land. Gezocht worden kandidaten met 1 tot maximaal 6 locaties die kinderopvang, buitenschoolse opvang en/of peuteropvang aanbieden. Wij hebben een voorkeur voor overname inclusief personeel, concept en klanten en zijn eventueel ook in staat om te investeren in de huisvesting van de opvanglocaties. Het ontbreken van winst of een geringe winstgevendheid is geen probleem. Wij zoeken overnamekandidaten met een goed pedagogisch klimaat en een prettige sfeer. 

Eventueel is een gedeeld eigenaarschap van de opvangorganisatie of een investering in het bedrijf of de huisvesting van de kinderopvang bespreekbaar. 


Activiteiten van het bedrijf

Wij zijn sinds 2003 actief in de kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaalopvang en tussenschoolse opvang. Kenmerkend voor de opvang zijn de begrippen Plezier, Vertrouwen, Vitaliteit en Spelenderwijs Ontwikkelen. Wij geloven in samenwerking, professionaliteit en een kleine organisatie met veel aandacht voor het personeel en een goede band met de ouders. 


Onderscheidend vermogen

Als ondernemer hebben we veel positieve ervaringen opgedaan in het neerzetten en verder ontwikkelen van concepten die goed aansluiten bij de wensen van ouders en team. Met een heldere visie, doordachte marketingstrategie, focus op de eigenheid van de locaties en veel aandacht voor scholing en ontwikkeling van het team zijn eerdere overnames succesvol gebleken. 

Wij hechten waarde aan een heldere manier van werken en korte lijnen. Door het samenvoegen en automatiseren van de verschillende organisatorische en administratieve processen kunnen kostenbesparingen gerealiseerd worden. 


Overig

Ook kleinere kinderopvangorganisaties worden nadrukkelijk uitgenodigd te reageren. Onze voorkeur gaat uit naar zowel jonge ondernemingen met een sterke toekomstvisie als oudere kinderopvangorganisaties waarvan de eigenaar wil afbouwen. 

We komen graag met je in contact als je nadenkt over het verkopen van je kinderopvangorganisatie.


Kinderopvang in het midden van het land.
Regio
Meerdere regio’s mogelijk
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop gevraagd
Omzet
0 - 2.500.000
Overname
0 - 2.500.000