Menu

Profiel nr. 72715

Webshop in badkamermeubels en -spiegels, met veel potentie!

09/12/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Webwinkel

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming is opgericht in het 2e halfjaar van 2018.  

Het betreft een spin-off van een vastgoedorganisatie. Deze vastgoedorganisatie renoveert jaarlijks tientallen woningen, waardoor op een gegeven moment de behoefte is ontstaan om op grotere schaal badkamermeubels, badkamerspiegels en accessoires in te kopen. Toen de vraag van consumenten en aannemers groter werd, is besloten om middels een webshop deze producten ook online aan te bieden.  

Vrijwel alle noodzakelijke investeringen zijn reeds gedaan, de juiste partners zijn geselecteerd en de visie en de strategie zijn met de tijd steeds meer aangescherpt. Een ideale springplank voor een ondernemer die in de online sanitair markt wil stappen.  

De onderneming heeft primair een online verkoopkanaal met een gemiddelde ordergrootte van € 653,75 (incl. BTW) en heeft aangetoond dat consumenten bereid zijn dergelijke grote aankopen, zonder bezichtiging vooraf, online te willen doen (ca. 90% v/d omzet). Een klein gedeelte van de klanten komt eerst de producten bekijken in het magazijn. 


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming betreft een webshop, die primair 3 productcategorieën verkoopt: badkamermeubels, badkamerspiegels en accessoires. Verkoop gaat voornamelijk online, ca. 90%, met een gemiddelde ordergrootte van € 653,75 (incl. BTW). 


Onderscheidend vermogen

1) Kwalitatief en overzichtelijk productaanbod  

Het productaanbod is overzichtelijk, daardoor komt de klant niet in een situatie waardoor hij door de bomen het bos niet meer kan zien. Verder zijn de producten kwalitatief goed, de gekozen materialen bieden een goed gebruiksgemak en gaan lang mee.  

2)  Goede informatievoorziening  vooraf (foto’s, specificaties, reviews en video’s) 

Op de website vindt de consument informatie over producten en diensten. E.e.a. wordt ondersteund door goede reviews op Trustpilot en Google.  

3) Direct leverbaar  

De producten zijn direct leverbaar, er wordt rechtstreeks vanuit het eigen magazijn geleverd.   

4) Kant en klare producten  

Alle producten worden fabrieksmatig gemonteerd geleverd. Deze worden kant en klaar geleverd, waarna de klant slechts het product hoeft op te hangen. De producten worden compleet geleverd, incuslief alle toebehoren. 

5) Een eerlijke prijs  

Doordat de onderneming primair via de webshop verkoopt, zijn de kosten laag. Er is geen showroom en de personeelskosten zijn laag, hierdoor kunnen de prijzen competitief worden gehouden.


Overig
 • U hoeft geen contracten of verplichtingen over te nemen. U neemt in feite de webshop, branding, marketing, media, voorraad, documenten en het klantenbestand over; dit kan geheel of gedeeltelijk. Het gaat dus om een activa-transactie. 
 • Leveranciers zijn met zorg geselecteerd en zorgen voor een kwalitatief goed productaanbod. Deze contacten kunnen aan u overgedragen worden en worden geacht inbegrepen te zijn in de overnameprijs. 
 • De producten die worden verkocht zijn van bovengemiddelde kwaliteit en goed ingepakt, om deze reden is het totale aantal garantie- en retouraanvragen zeer beperkt.
 • Zoals aangegeven, betreft de onderneming een 'spin-off' van een grotere vastgoedorganisatie. Tegelijkertijd legt deze activiteit ook een druk op de vastgoedorganisatie qua planning en capaciteit; waardoor uiteindelijk is besloten om de focus toch te houden bij de kernactiviteit. Zodoende wordt de onderneming te koop aangeboden. 
 • De onderneming kan geheel zelfstandig door één persoon gerund worden. 
 • Bij interesse kunt u verzoeken om het verkoopmemorandum. Voorafgaand daaraan zal wel eerst een geheimhoudingsovereenkomst getekend moeten worden.

Webshop in badkamermeubels en -spiegels, met veel potentie!
Regio
Zuid-Holland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.