20/12/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

Brood-, koek- en banketspeciaalzaak

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het bedrijf is een franchisevestiging van dé marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. De eigen bakkerij in Limburg bakt een groot assortiment aan vlaaien. Binnen 24 uur worden deze vlaaien aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus. Naast vlaaien verkoopt de onderneming ook taarten, petit fours, fototaarten en speciaal gebak. De franchiseformule heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van 'The Real American Bakery' met  toppers als de Brownie’s en de New York cheesecake, de échte!


Onderscheidend vermogen

Alle denkbare winkels in een notendop. Dat is winkelcentrum Walburg! Hét toonaangevende winkelcentrum in het stadscentrum van Zwijndrecht mag zich al bijna veertig jaar verheugen in een enorme aantrekkingskracht. Niet alleen bewoners van Zwijndrecht weten Walburg in grote getale te vinden. Ook mensen uit Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht en Dordrecht komen maar wat graag in het Zwijndrechtse winkelcentrum, waar ook iedere donderdag de weekmarkt staat. In het winkelcentrum komen steeds meer leuke winkels, er zijn er nu ongeveer 100. Voor elk wat wils, en er is gratis parkeren!


Overig

De vestiging in Zwijndrecht heeft 18 zitplaatsen en je kunt er een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee drinken. Ook worden er petit-fours en diverse Feesttaarten verkocht, net zoals de bonbons van het Belgische merk Leonidas. Omzetmogelijkheden alom!


Afbeeldingen
Franchise bakkerij in Zwijndrecht
Regio
Zuid-Holland
Branche
Detailhandel Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 100.000