Menu

Profiel nr. 68202

Administratiekantoor ten behoeve van een Franchisenemer in provincie Flevoland

19/06/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Flevoland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Accountancy, administratie en belastingadvies

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

In de provincie Flevoland zoeken wij ter overname van een klein administratiekantoor een nieuwe franchisenemer (omzet € 25.000).

De leiding van bij ons aangesloten kantoren is in handen van zelfstandig ondernemers. De centrale organisatie ondersteunt de lokale kantoren met innovatie en vernieuwing, kwaliteitsbevordering en -bewaking, faciliteiten gericht op continuïteit en bereikbaarheid, faciliteiten op het gebied van marketing en reclame en leadgeneratie, en tenslotte enorme inkoopvoordelen. De franchisegever is een organisatie, die door passie gedreven (startende) administratiekantoren wil helpen succesvol te zijn, en zo ‘fun' en trots te ervaren met hun eigen bedrijf. De franchisegever is geen hiërarchische organisatie waarbij het hoofdkantoor dicteert. Daarom is er regelmatig overleg tussen alle aangesloten franchisenemers om het functioneren van onze formule te evalueren en waar mogelijk te verbeteren. Op deze manier wordt bereikt dat de ondersteuning vanuit het hoofdkantoor optimaal wordt afgestemd op de behoeften. Bovendien kunnen de franchisenemers op deze wijze hun eigen ervaringen uitwisselen en leren we hier met elkaar van.


Activiteiten van het bedrijf

Als administratief dienstverlener onderhoudt je de relatie met jouw klanten. Je verzorgt de boekhouding of ondersteunt de klant in de verwerking ervan. Je zorgt voor de diverse aangiftes en onderhoudt de relatie met de belastingdienst.
Daarnaast verstrek je pro-actief en periodiek managementinformatie aan jouw cliënten, spreekt resultaten door en adviseert waar mogelijk over verbeteringen.


Overig

Je beschikt over een aantoonbaar werk- en denkniveau op HBO-niveau. Het inrichten en voeren van een boekhouding moet je beheersen. Je dient te beschikken over minimaal affiniteit met fiscale wetgeving en vraagstukken (iedere franchisenemer volgt een gedegen aanvangsopleiding en vervolgtrainingen).

Je bent mensgericht en wordt er blij van om klanten te helpen bij financiële en fiscale vraagstukken. Zelfstandig werken is voor jou een pre en zelfmanagement is dan ook geen probleem. Je bent flexibel en integer. Je bent bereid te opereren binnen de contouren van de landelijke faciliteiten en je ziet de meerwaarde hiervan voor de kwaliteit en continuïteit van jouw eigen presteren. Natuurlijk ben je loyaal aan de ambities van de franchisenemer.


Administratiekantoor ten behoeve van een Franchisenemer in provincie Flevoland
Regio
Flevoland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
N.o.t.k.
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.