Bouw- en verhuurbedrijf

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Industrie

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
1.000.000 - 2.500.000

Resultaat voor belasting:
500.000 - 1.000.000

Indicatie overnamebedrag:
2.500.000 - 5.000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Bedrijfshistorie / achtergrond

Familie bedrijf dat 25 jaar actief is in deze markt. Een zeer rendabel en solvabel bedrijf.


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf heeft gemiddeld grotere projecten van rond de 3K. Het bedrijf heeft veel vaste klanten en is gevestigd op een zeer goede strategische locatie. Activiteiten van projecten spelen zich af in de ruwbouw maar ook bij particulieren.

Verhuur van materieel is ook een rendabele tak van het bedrijf.


Onderscheidend vermogen

Dit bouwbedrijf heeft zijn sporen verdiend waarbij een diversiteit aan opdrachten kunnen worden uitgevoerd. Het bedrijf heeft een gevestigde naam en heeft zich door de jaren heen bewezen door tal van projecten positief af te ronden. Hierdoor zijn niet alleen een grote lijst met veel grote klanten en middelgrote klanten in het klantenbestand aanwezig maar ook levering aan kleinere bedrijven. Het bedrijf heeft een stabiel personeelsbestand met vaste en geschoolde arbeidskrachten. Dit draagt bij tot een zeer goede werksfeer.


Overig

Overname is perfect voor strategische partij of vermogende ondernemer.

De bedrijfseigenaar is genegen om aan te blijven in samenwerking met een eventuele mbi kandidaat. De laatste jaren heeft het bedrijf sterke groei doorgemaakt en onlangs uitgebreid in een nieuw pand wat in eigendom is. Eigen kapitaal 150.000,- euro voor deelname MBI kandidaat. Het verhuurgedeelte van het bedrijf is een sterk deel van de bedrijfsactiviteiten. Projecten kunnen in een razend tempo worden klaargespeeld zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Het leveren van kwaliteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel daar er harde en jarenlange garanties moeten worden afgegeven op het geleverde werk. Is uw interesse gewekt dan hoor ik graag van u.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.