Niche bedrijf in het ontwerp en fabricage van verlichting

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Industrie

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
500.000 - 1.000.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1.000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van verlichtingsarmaturen/-kunst, interieurstukken en siersmeedwerk en verdere interieur verfraaiingen. De opdrachtgevers bevinden zich in het hoge segment, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt (interieurbouw en jachtbouw). Het bedrijf heeft een lange bestaansgeschiedenis waarbij duurzame relaties opgebouwd met leveranciers en opdrachtgevers door de gehele Benelux en wereldwijd. Het betreft een stabiel bedrijf met voldoende commerciële marktmogelijkheden. Er zijn op dit moment 5 personen actief binnen het bedrijf naast de eigenaar. Het bedrijf is gevestigd in een huurpand in het westen van Nederland.


Overig

Het bedrijf heeft een omzet van ruim € 850.000 op jaarbasis en is winstgevend. Vanwege het unieke karakter van het bedrijf dient de ideale kandidaat ruime kennis, kunde en creativiteit te hebben op het gebied van het maken van (unieke) ontwerpen alsmede het vertalen daarvan naar de werkvloer. De huidige eigenaar is natuurlijk vanwege het unieke karakter bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan de opvolger. Er wordt uitgegaan van een aandelentransactie. Na het tekenen van een geheimhoudingsverklaring komt meer informatie beschikbaar.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.