03/07/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Hotels

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Vanwege de leeftijd van de huidige eigenaar en een gebrek aan opvolging kunnen wij een schitterend driesterrenhotel op een goede stand aanbieden. Het hotel is gelegen op een toplocatie in een middelgrote Zuid-Hollandse stad en op enkele minuten loopafstand van NS station en historisch stadscentrum. Het zeer goed onderhouden onroerend goed maakt onderdeel uit van de transactie. De doelgroep bestaat uit nationale en internationale gasten, zakenmensen en toeristen.


Activiteiten van het bedrijf

Het hotel, wat zich uitstekend leent als eigentijds boutique hotel, omvat ruim 20 comfortabele kamers, een sfeervolle bar en klein restaurant met grote stadstuin, zonnig terras en een eigen beveiligd parkeerterrein. De huidig ondernemer heeft voornamelijk zijn focus gehad op hotelactiviteiten, waardoor er voor een opvolger legio kansen liggen om extra omzetgroei te genereren met bijv. restaurant, recepties, high tea, etc. Ook biedt het perceel voldoende ruimte voor uitbreiding van het aantal kamers.


Onderscheidend vermogen

Hoge bezettingsgraad Interessante winstbijdrage Direct bereikbaar met auto en openbaar vervoer Eigen beveiligd parkeerterrein OG zeer goed onderhouden Uitbreidingsmogelijkheden van activiteiten Uitbreidingsmogelijkheden kamercapaciteit


Overig

Voor dit object komen wij graag in contact met een horecaondernemer, ondernemersechtpaar en/of investeerder. Beschikt u over een eigen vermogen vanaf 150k dan is een onze participatiemaatschappij van harte bereid om het eigen vermogenstekort op de bank eis aan te vullen in ruil voor aandelen. Voor een volledig zelfstandige overname is een minimaal eigen vermogen benodigd van ca. 500k. Neem contact met u op voor een kennismakingsgesprek!


Hotel*** in historische Zuid-Hollandse stad
Regio
Zuid-Holland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
1.000.000 - 2.500.000