12/12/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Limburg

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Te koop wordt aangeboden een van de grootste dierenpensions van Nederland met plaats voor 150 honden en 40 katten. Zeer ruim dienstenpakket wordt aangeboden. Vergunningen aanwezig. De onderneming is gelegen in een locatie in Noord Limburg. De omzet is stabiel rond 250-270k bij een zeer hoge bruto marge. Winstgevende exploitatie. Omzet is uitbreidbaar. De onderneming bestaat 23 jaar en is toonaangevend in de regio. Nadruk ligt op kwaliteit van dienstverlening en hygiëne. Naast beide ondernemers zijn enkele oproepkrachten ondersteunend.


Activiteiten van het bedrijf

o.a. pensionovernachtingen van honden en katten, gedragstrainingen voor honden, het organiseren van evenementen voor sport en spel met honden en horeca.


Onderscheidend vermogen

Uitgebreid en vast klantenbestand. Pand beschikt over een vrij beschikbare ruime bijgelegen woning. USP’s: Instapklaar, direct inkomen, goede cashflow, stabiele omzet, zeer goede reputatie, gekende handelsnaam, vaste omvangrijk klanten, website, aanwezigheid van vergunningen.


Overig

Reden verkoop: Leeftijd en gezondheid van een van twee ondernemers (65 jr.). Als ideale koper wordt gezien degene die de ondernemingsactiviteiten willen voortzetten en bereid is de onderneming over te nemen met overname van het vastgoed. Als mogelijke geïnteresseerden wordt gedacht aan een dierenarts, een hondenhandelaar, een professionele werkhonden trainer, (speur-) hondenschoolhouder, hondenfokkers, dierenopvangers, dierenhotel/pension houder. Activa/passiva transactie. Overname is per direct mogelijk.


Dierencentrum Noord-Limburg
Regio
Limburg
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
500.000 - 1.000.000