Profiel nr. 65722

Mediation kantoor werkgebied midden Nederland

22/01/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Dit Mediation kantoor heeft zich inmiddels bewezen en maakt nog steeds een sterke groei door. Daarnaast heeft dit bedrijf enorme potentie tot verder groeien. Voor elk bestaand advocatenkantoor met de ambitie om zich in Midden-Nederland op Mediation gebied te onderscheiden is dit een unieke kans. Uiteraard geldt hetzelfde voor Mediation kantoren die graag makkelijk een nieuwe regio willen toevoegen.


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf verzorgt hoofdzakelijk Mediations op het gebied van echtscheidingen en familieconflicten. Dit is makkelijk uit te breiden naar andere werkgebieden zoals arbeidsmediation, ed.


Onderscheidend vermogen

Dit bedrijf maakt gebruik van een zeer sterke, betrouwbare bedrijfsnaam voor de regio waarin het actief is. Potentiele klanten maken enkel al om de betrouwbare naam van het bedrijf gebruik van de diensten van dit bedrijf. Ook van buiten de regio worden klanten getrokken op basis van de goede naam. De regio zelf beslaat zo'n 400.000 inwoners.


Overig

Het bedrijf betreft een man / vrouw vof. Door de sterke groei lopen de eigenaren tegen hun grenzen aan. Meer werk als wat zij nu verzetten gaat niet meer. Gezien hun leeftijd wensen zij niet verder uit te breiden en personeel in dienst te nemen. Liever verkopen zij dit zeer gezonde bedrijf met veel potentie tot verdere groei. Om een goede overname te realiseren zijn partijen bereidt waar nodig nog enige tijd ondersteuning te bieden aan de koper.


Mediation kantoor werkgebied midden Nederland
Regio
Gelderland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
500.000 - 1.000.000