Profiel nr. 65687

Toprestaurant met één Michelin ster in bekend ski- en natuurgebied in de Franse Alpen

23/11/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Europa

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Restaurants

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond
In de omgeving van een bekend skigebied in de Franse Alpen bieden wij de goodwill en het inventaris te koop aan van dit toprestaurant (1 Michelin ster). Het restaurant beschikt verder over 3 “chambres d’hôtes” en 5 gîtes (appartementen met één slaapkamer en studio’s)

Activiteiten van het bedrijf
Het restaurant bevindt zich in een schitterende gerestaureerde kelder met gewelven (150m2) en een grote open haard en is, op zeven weken na, het hele jaar ‘s middags en ‘s avonds (5 dagen/week) geopend. Een uitzonderlijk bedrijf voor een vakkundig echtpaar met ervaring in de horeca. Het is gelegen in een charmant dynamisch dorpje wat zowel in de zomer als in de winter goed toegankelijk is en vlakbij de doorgaande weg met een grote plaatselijke klantenkring. Er zijn geen extra investeringen noodzakelijk, al het materiaal is recent en zeer goed onderhouden (Slow cooking, vacuüm machine, koelcel, rookoven, wijnkelder etc.) Ruime tuin met 8 parkeerplaatsen.

Onderscheidend vermogen
  • Sterrenrestaurant
  • Beheerdersappartement met twee slaapkamers
  • Zeven appartementen voor verhuur
  • Bedrijfsauto
  • Enorme ontwikkelingsmogelijkheden in een uitzonderlijke leefomgeving

Overig
Vraagprijs: € 309.000,- Heeft u interesse in dit object en beschikt u over minimaal 25% aan eigen middelen ten aanzien van de koopsom, reageer dan middels het reactieformulier. Wij kunnen ons goed voorstellen dat bovenstaande informatie summier voor u is. Dit heeft alles te maken met het feit dat desbetreffend object door ons wordt aangeboden vanuit het stille circuit en uiterste discretie wordt verlangd door verkopende partij. NB. Naast bedrijfsovernames binnen alle sectoren op de Nederlandse markt zijn wij ook actief binnen de horeca- en recreatiebranche in Frankrijk. Hier beschikken wij veelal over Nederlands en goed Engelssprekende partners voor de begeleiding aldaar.

Toprestaurant met één Michelin ster in bekend ski- en natuurgebied in de Franse Alpen
Regio
Europa
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
250.000 - 500.000