Ontwikkelaar van transport software

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
ICT dienstverlening

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
1.000.000 - 2.500.000

Resultaat voor belasting:
250.000 - 500.000

Indicatie overnamebedrag:
1.000.000 - 2.500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming heeft jarenlange ervaring op het gebied van software voor en gericht op de logistieke sector, te weten de luchtvaart, wegtransport en zeevaart (exclusief binnenvaart). Het doel van de onderneming is het continue innoveren van de software producten en aan elke klant een maatwerk product aan te bieden.


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming ontwikkelt software producten voor de logistieke sector en verkoopt deze producten in onder andere Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Hierdoor worden terugkerende inkomsten verkregen, die voornamelijk bestaan uit abonnementsgelden voor het gebruik van de producten.


Onderscheidend vermogen

Op dit moment is de onderneming in een ver gevorderd stadium met het lanceren van een Cloud-oplossing voor de logistieke sector. Dit software product is in de jaren 2016 en 2017 ontwikkeld. Het product wordt binnenkort bij (potentiële) klanten geïntroduceerd, waardoor een aanzienlijk stijging in de omzet te verwachten is. Daarnaast kan een nieuwe groep klanten worden bediend. Met dit product is de ondernemer dus voorbereid op de toekomst en de toekomstige eisen van klanten.


Overig

De ondernemer biedt 100 procent van de aandelen in de holding aan, waarin naast het eigendom van de software licenties ook de aandelen van de werkmaatschappij (exploitatie) zijn ondergebracht. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst is een verkoopmemorandum beschikbaar.


Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

Je kunt gratis reageren op het door jou gekozen profiel. Vul je emailadres in. Stel je vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Jouw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met jou op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.