11/10/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Friesland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Schoonmaakbedrijf

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Te koop aangeboden een ideaal bedrijf voor een ondernemer die zo aan de slag wil met een volle portefeuille. De onderneming beschikt over een trouw en loyaal klantenbestand en een stabiele jaaromzet. De onderneming is sinds 2005 actief en haar klanten bevinden zich in de regio’s Friesland en Groningen.


Activiteiten van het bedrijf

Het is een kleinschalig bedrijf met zelfstandige administratie m.b.t. verloningen en facturering. Er is sprake van korte communicatielijnen. De onderneming staat dicht bij haar werknemers en biedt hen voldoende ondersteuning en advisering. De basis van de dienstverlening is algemeen schoonmaakonderhoud, periodiek onderhoud, specialistische reiniging en calamiteitenservice. Aangevuld met cateringwerkzaamheden. Wij werken voor klanten in diverse uiteenlopende branches, zoals bedrijfsleven, onderwijs, industrie en gezondheidszorg.


Onderscheidend vermogen

De kracht van de onderneming dat we zijn overgestapt op resultaatgerichte schoonmaak. Dat houdt in dat de basis van het contract niet de inspanning is, maar de afgesproken kwaliteitseisen die over het hele jaar zijn afgesproken. Hierdoor weten de klanten precies wat ze van ons kunnen verwachten en zijn daardoor erg loyaal.


Overig

De reden van verkoop is de leeftijd van de ondernemer. Het bedrijf is zowel geschikt voor een starter in de branche als een ervaren ondernemer in de branche. De verkoper zoekt een kredietwaardige koper die met hart en ziel dit bedrijf voortzet en de kwaliteit waarborgt naar de klanten. Naast de eigenaar zijn 20 medewerkers in dienst. Deze 20 medewerkers zijn onder te verdelen in: 1 meewerkend objecteider, 18 schoonmaakmedewerkers en 1 cateringmedewerkster. Kantoor en magazijn wordt gehuurd door de verkoper. Het is de koper vrij om de huurcontracten over te nemen of de handelsactiviteiten elders voort te zetten. Indien gewenst kan de verkoper na bedrijfsovername de koper inwerken. De koper koopt: vast klantenbestand, goodwill, schoonmaakmateriaal alsmede klein materiaal. Wenst u meer informatie? Vraag vrijblijvend de verkoop folder aan


Schoonmaakbedrijf in Noord Nederland
Regio
Friesland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
100.000 - 250.000