Profiel nr. 65380

Meewerkend businesspartner ter versterking van een uitzendorganisatie

20/09/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Uitzenden, detacheren

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 250.000 - € 500.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Namens onze opdrachtgever, een uitzendbureau in het midden- en zuiden van het land, komen wij graag in contact met ondernemende professionals met een bovengemiddeld streven naar commercieel succes, die een expert zijn binnen de sector “Infra en bouw”, “Techniek en industrie”, “Transport en logistiek” of “Productie en food”.


Activiteiten van het bedrijf

Als partner intercedent ben jij in staat om interessante bedrijven binnen jouw sector te binden en zet je alles op alles voor een succesvolle samenwerking. Dat doe je van nature vol overgave en enthousiasme. Jij verrast de klant met de juiste kandidaat en de gezamenlijke onderneming met klinkende resultaten.


Onderscheidend vermogen

Als partner intercedent ben jij in staat om interessante bedrijven binnen jouw sector te binden en zet je alles op alles voor een succesvolle samenwerking. Dat doe je van nature vol overgave en enthousiasme. Jij verrast de klant met de juiste kandidaat en de gezamenlijke onderneming met klinkende resultaten. De partner die het beste bij de onderneming past heeft veel ondernemers pk’s en herkent zichzelf onmiddellijk in de competenties: zelfstandig, samenwerkend, verantwoordelijk, dynamisch, contactueel, netwerker, doelgericht, resultaat gefocust, continue verbeterend, prioriteit stellend, probleem oplossend, zelf ontplooiend, leervermogen, coachend, besluitvormend, overtuigend, lef, hoofd- en bijzaken scheidend.


Overig

Wanneer je van nature kengetallen weet te overstijgen en instaat bent om het verschil te maken, je over enige financiële middelen beschikt, operationeel actief kunt zijn in het midden of het zuidoosten van het land, je bij voorkeur je eigen business runt en je eigen targets binnen een gezamenlijke en realistische afbakening bepaalt, neem dan contact op. Wij zien uit naar een samenwerking en ontmoeten je graag!


Meewerkend businesspartner ter versterking van een uitzendorganisatie
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
2.500.000 - 5.000.000
Overname
100.000 - 250.000