Uitgelezen kans voor MBI kandidaat in jewellery-luxury sector

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche:
Groothandel

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Groothandel in consumentengoederen

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
2.500.000 - 5.000.000

Resultaat voor belasting:
100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onze opdrachtgever is met een groothandels- en retailonderneming al enkele jaren actief binnen de jewellery & luxury modeaccessoires van vooraanstaande kwaliteit. Het compacte en goed opgeleide team werkt continue aan de branding van een eigen internationaal geregistreerd merk. Ieder product wordt in eigen beheer ontwikkeld, vervaardigd en rechtstreeks verkocht aan de consument door middel van eigentijdse concepten.


Activiteiten van het bedrijf

Het fundament van de organisatie staat stevig en is klaar voor een verdere groeifase. Om inhoud te geven aan de groeidoelstellingen is naast sales- en marketingexpertise ook kapitaal benodigd. Opdrachtgever biedt investeerders en/of Management Buy In kandidaten de kans om een interessant aandelenpakket te verwerven van minimaal 10% tot en met maximaal 35%, tegen een kapitaalinjectie van minimaal 100K tot en met maximaal 250K. Wilt u naast uw investering zelf betrokken zijn bij de onderneming en heeft u kennis welke direct van toegevoegde waarde kan zijn, dan is dit zeer zeker bespreekbaar.


Overig

Wij vragen:

  • Kapitaalstorting van minimaal € 100.000,- tot maximaal € 250.000,-, risicodragend, in ruil voor respectievelijk minimaal 10% tot maximaal 35% van de aandelen.

Wij bieden: 

  • Notariële participatie aandelenoverdracht
  • Mogelijkheid voor een actieve rol o.b.v. een managementovereenkomst

Interesse? Neemt u contact met ons op via het reactieformulier. Na een getekende geheimhoudingsverklaring kunnen wij nadere info verschaffen.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.