Profiel nr. 65209

Caravanstalling-, onderhoud en schadeherstelbedrijf met zeer veel perspectieven

25/07/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond
De aangeboden onderneming, met als corebusiness de stalling, het onderhoud en het schadeherstel van caravans, is al jaren actief en laat jaarlijks hele mooie resultaten zien. De ondernemer wil graag nog eenmaal een geheel nieuwe onderneming opzetten, echter niet eerder dan dat de huidige onderneming is overgedragen aan een geschikt opvolger. Tot het aangebodene behoren een royale bedrijfswoning, bedrijfspanden, paardenboxen met wedstrijdbak, totale inventaris, voorraad, goodwill en het trouwe klantenbestand. Het geheel is gelegen op een perceel van bijna 2 hectare groot.

Activiteiten van het bedrijf
De onderneming is gelegen in een toeristisch gebied in het westen van het land en heeft een toenemende vraag voor caravanstalling vanuit de markt. Uitbreidingsmogelijkheden zijn goed mogelijk door het toevoegen van extra overdekte caravanstalling. Het onderhoud en schadeherstel kan winterdag eenvoudig worden gepland zonder enige druk tijdens de stallingsperiode. Dit maakt dat het bedrijf een zeer efficiënte bedrijfsvoering kent en nagenoeg geen arbeidsuren behoeft te verlonen.

Onderscheidend vermogen
Meer stallingscapaciteit impliceert automatisch een forse omzetverhoging t.a.v. het onderhoud en schadeherstel, verder kan omzet worden gegenereerd door de toevoeging van handelsactiviteiten in (gebruikte) caravans en de verkoop van kampeerartikelen. Het implementeren van een gedegen ICT infrastructuur met geolied e-commerce apparaat kan vervolgens extra traffic genereren. Kortom: een bedrijf met nog heel veel perspectieven!

Overig
Uiteraard is de bereidheid er om de overname kandidaat gedegen in te werken. *) De overnamebemiddelaar kan op effectieve wijze voorzien van een goede ICT infrastructuur met ingebouwde e-commerce en webshop activiteit voor een zeer interessant aanbod.

Caravanstalling-, onderhoud en schadeherstelbedrijf met zeer veel perspectieven
Regio
Nederland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
1.000.000 - 2.500.000