18/07/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Limburg

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

Brood-, koek- en banketspeciaalzaak

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Gezondheidsredenen dwingen dat wij op een prominente locatie in een knus Limburgs centrum een bakkerij, bestaande uit een winkel- en bedrijfsruimte, met royale bovenwoning te koop aanbieden.


Activiteiten van het bedrijf

Bakkerij in brood, banket, vlaai en enkele unieke food concepten voor de eigen winkel, alsmede afnemers binnen de horeca en zorg en/of collega winkeliers/ketens voor specifieke producten welke vervaardigd worden onder eigen receptuur.


Onderscheidend vermogen

De bakkerij heeft een sterk sociaal karakter en werkt o.b.v. een leer/zorgproject. Hierdoor zijn de loonkosten nihil. Verder heeft de bakkerij een aantal unieke concepten met interessante contracten met afnemers en liggen er concrete plannen klaarliggen voor een "bakkerscafé", bakkerswinkel nieuwe stijl. Het bedrijf is bijzonder geschikt voor een starter welke eventueel nog ingewerkt kan worden door de huidige eigenaar.


Overig

Het perceel bedraagt ca. 400 m2 en de bedrijfsvloeroppervlakte ca. 320 m². De bovenwoning heeft een woonoppervlakte van ca. 150 m2 en beschikt over een zonnig dakterras. Het bestemmingsplan staat gemengde doeleinden, winkel en woning, alsmede horeca met terrasmogelijkheden toe. Het centrum biedt een diversiteit aan landelijke en plaatselijke ondernemers en er is ruimschoots gratis parkeergelegenheid. - Huur van alleen de winkel met bakkerij op de begane grond behoort ook tot de mogelijkheden. - Bij koop is de overnamesom inclusief het OG. Ook is het mogelijk om het geheel te herontwikkelen tot een hoogte van 4 etages.


Unieke kans voor bakkers, ook voor starters
Regio
Limburg
Branche
Detailhandel Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
500.000 - 1.000.000