Profiel nr. 65178

Stand- en Interieurbouwer met gevestigde naam

01/09/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Bouw

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond
Branche : Stand/Interieur ontwerp en bouw Regio : Randstad Omzet : €1.000.000 Type klanten : B2B Structuur : Besloten Vennootschap Winstgevendheid : Winstgevend ​Kenmerken : Gevestigde speler in de markt, (inter)nationaal, vakkundig en ervaren personeel

Activiteiten van het bedrijf

Omschrijving: De onderneming is gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en verkopen van unieke tentoon-stelling stands en (winkel)interieurs. Ze heeft een goede reputatie in de markt en biedt met name toegevoegde waarde op het gebied van het verwerken van klantwensen en doelstellingen in ontwerpen en ideeën, de werkvoorbereiding en productie in eigen werkplaats en het verzorgen van het transport en de uitvoering op locatie. Door de flexibele kleine organisatie kan de onderneming snel inspelen op de wensen van de klant en wordt er een hoog serviceniveau geboden. De huisvesting wordt gehuurd en bevat onder meer een werk- en een opslagplaats, een kantoor- en studioruimte, en spreekkamers. De onderneming is goed te verplaatsen (het huurcontract loopt tot 31 december 2018). Afgelopen jaar zijn er 65 verschillende klanten geweest, zowel uit binnen- en buitenland.


Overig

De potentiële koper dient in beginsel gezocht te worden binnen de volgende doelgroep: • Bedrijven die zich richten op gelijksoortige of aanpalende disciplines en die uitbreiding of versterking zoeken in de bedrijfsactiviteit of regio. • Een MBI kandidaat met affiniteit of bekendheid met de markt. Na ondertekenen van een NDA is er een informatiedocument beschikbaar. Na bestudering stellen wij geïnteresseerden graag in de gelegenheid om eventuele aanvullende vragen te stellen en zal er een kennismakingsgesprek worden gepland.


Stand- en Interieurbouwer met gevestigde naam
Regio
Noord-Holland
Branche
Bouw
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
250.000 - 500.000