Patent verzorgingskussen voor babies

Europa

Algemene informatie

Branche:
Groothandel

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Handelsonderneming

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
1.000.000 - 2.500.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf
Joint venture, investering , patent ter overname. Client heeft een verzorgingskussen voor babies ontwikkeld en geoctrooieerd , ergonomisch, gemaakt op veiligheid, comfort en een aanwinst voor de baby kamer. Aanleiding voor het ontwerpen van dit baby kussen is geweest het aanzienlijk aantal ongelukken tijdens de verzorging van babies die los op een kussen liggen. De bestaande kussens glijden ook gemakkelijk weg. Het verzorgingskussen wordt geleverd als een ergonomisch gevormde schaal van kunststof met bijpassend kussen. De schaal is aan de onderzijde voorzien van een anti-slip voorziening die de unit op de plaats houdt. De baby kan met eenvoudig te bedienen straps veilig gefixeerd worden. De baby kan zich niet van het kussen bewegen en kan niet meer van de commode vallen. Esthetische vormgeving en met name safe en comfortabel. Er is een prototype voorhanden. Aantrekkelijke merknaam. (beschermd). Dit ontwerp is In Nederland geoctrooieerd in 2015.

Overig

Dit ontwerp is In Nederland geoctrooieerd in 2015. Opdrachtgever biedt het patent aan voor een overnamesom van € 115.000, desgewenst in combinatie met royalties. Joint Venture - Investeringsmogelijkheden bespreekbaar.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.