08/06/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Buiten Europa

Algemene informatie

Branche

Industrie

Soort bedrijf

Martitieme en scheepsbouw industrie

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

Ter overname aangeboden: Coöperatie-Investering scheepswerf Iran

Onze opdrachtgever zoekt samenwerking met bedrijven/investeerders tbv verschillende projecten in Iran, waaronder: Leveren en uitrusten van scheepswerf met apparatuur tbv scheepsreparatie en verplaatsen schepen van water naar werf.

Opdrachtgever heeft mandaat van lokale eigenaar die in bezit is van lokale licentie, grond en overheidsfinanciering toezeggingen ad 70% van de te investeren som. Samenwerkingsovereenkomst met de opdrachtgever is aanwezig voor de uitvoering en projectmanagement van beide projecten, incl. reeds uitgevoerde engineering.


Overig

Voor dit project is de benodigde infrastructuur (wegen en utiliteiten) al aangelegd. Reeds ca € 3 mio geïnvesteerd door lokale eigenaar. Uitvoering is enige jaren gestagneerd ivm internationale sancties. Met de uitvoering van dit project kan direct een aanvang worden gemaakt mits adequate (technologische) samenwerking en deelname in financiering van joint venture is overeengekomen.

Partners moeten trackrecord hebben in de business / financiering (kan bv leverancier van basis materiaal/relevante equipment zijn of strategische investeerder of andere combinatie) Op te richten JV in Europa of Emiraten. Benodigd kapitaal: €4 mio. evt via financiering van levering. Doorlooptijd: 3,5 jaar.

Wenst u meer informatie reageer en wij nemen contact met u op.


Coöperatie-investering scheepswerf Iran
Regio
Buiten Europa
Branche
Industrie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
2.500.000 - 5.000.000