Profiel nr. 65140

Belang in info management systeem tbv sportwereld

08/06/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Uitzenden, detacheren

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

Aandelenbelang in data-community site Het betreft een grote data-community networks site in Nederland, met internationale links en real impact. Social data en dark data insight. Content publishing via social wall op de website. Social media. Interactie met websites gebruikers. Specials. Marketing events.

Veel grote opdrachtgevers van wereldwijde bekendheid. Deze site is niet alleen qua omvang de sterkste speler in deze markt maar is ook leider in haar vakgebied door intensieve innovatie en vernieuwing. Men heeft een Social Network gebouwd met internationale impact en veel technische innovaties. Er is nog geen concurrent product op de markt. Het vergelijkt zich het snelst met LinkedIn, echter met een meer sociaal karakter; voor de gehele markt in plaats van “hoger opgeleid of mid-high career”. De organisatie kent 4 afdelingen en 2 zuster organisaties en heeft inmiddels een team van 26 professionals die dagelijks aan het succes werken. Men heeft substantieel geïnvesteerd hetgeen tot uiting moet komen in de toekomstige bedrijfsresultaten. De waarde van de onderneming is berekend op € 7.5 mio Aangeboden wordt een 6,8% aandelenbelang. Onze opdrachtgever wenst zijn activiteiten te verleggen en biedt daarom zijn 6,8 % aandelenbelang ter waarde van € 510.000 aan voor een gereduceerde prijs van € 275.000 Mogelijkheden tot meerdere deelneming bespreekbaar.


Onderscheidend vermogen

Marktpotentieel wereldwijd wordt geraamd op € 1.6 miljard. Reeds contracten met internationale sportorganisaties en sportbonden. Tevens aansprekende partners en een Managementteam dat de groeipotentie zeker kan waarmaken. Dit platform wordt niet alleen qua omvang de sterkste speler in dit segment maar is ook leider op het niveau van doorlopende intensieve innovatie.


Overig

Men heeft substantieel geïnvesteerd hetgeen tot uiting zal komen in de toekomstige bedrijfsresultaten. Aan investeerders wordt de mogelijkheid geboden te participaties van € 250.000 te verwerven in deze venture.


Belang in info management systeem tbv sportwereld
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 250.000