Aannemersbedrijf in het midden van Nederland

Gelderland

Algemene informatie

Branche:
Bouw

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Aannemingsbedrijf

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
1.000.000 - 2.500.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
10 - 25


Activiteiten van het bedrijf
Aannemersbedrijf in het midden van Nederland. De onderneming is breed georiënteerd. Haar specialisatie is renovatie, restauratie en ambachtelijke bouw, maar houdt zich ook bezig met onderhoud, verbouw en (ambachtelijke) nieuwbouw.

Onderscheidend vermogen
De onderneming heeft een uitstekende reputatie en beschikt over goed opgeleid, breed inzetbaar, vakkundig en toegewijd personeel.

Overig

De reden van verkoop is dat de eigenaar het graag wat rustiger aan wil gaan doen en zou graag de aandelen willen overdragen. De eigenaar is bereid om nog enige jaren betrokken te blijven om zorg te dragen voor een goede overdracht, een en ander in goed overleg met de koper. Binnen de onderneming zijn inclusief directie circa 15 medewerkers werkzaam. De afgelopen jaren is een omzet behaald tussen de €1.750.000 – €3.000.000. In overleg kan het onroerend goed ook worden overgenomen. De overnamesom is slechts een indicatie en dient nader overeen te worden gekomen.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.