Gerenommeerd natuursteenbedrijf in Midden-Brabant

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche:
Bouw

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf
De onderneming is een ambachtelijk natuursteenbedrijf dat gespecialiseerd is in het bewerken en verwerken van allerlei soorten natuursteen, graniet en marmer. Men levert alles op het gebied van grafmonumenten en accessoires en daarnaast maatwerk voor nieuwbouw of verbouwing voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt.

Onderscheidend vermogen
De onderneming heeft een goede positie in de branche met een uitstekende reputatie en een trouw klantenbestand. De onderneming blinkt uit in kwaliteit, service en snelle levering.

Overig

De reden van verkoop is dat de eigenaar het graag wat rustiger aan wil gaan doen. Hij zou graag zijn aandelen overdragen maar is bereid om nog enige jaren betrokken te blijven om zorg te dragen voor een goede overdracht. In de afgelopen jaren is een omzet gerealiseerd van circa € 250.000 à € 300.000. In overleg kan het onroerend goed ook worden overgenomen.

De onderneming heeft twee locaties.
1. Een pand waarin de showroom is gevestigd met aangrenzend een bedrijfswoning, een kleine werkplaats en ruimte voor opslag;
2. Een werkplaats met daarin het machinepark en ruimte voor opslag.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.