Profiel nr. 64974

Hotel Restaurant in historisch klooster te Uden

12/07/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Restaurants

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Aan de rand van het stadshart van Uden is dit prachtige historische gebouw in de verkoop. Gelegen ten oosten van ’s-Hertogenbosch, direct aan de A50. Uniek in zijn soort door de bijna onbegrensde mogelijkheden als voormalig oud klooster. Momenteel wordt er op de locatie een hotel, restaurant en trouwlocatie geëxploiteerd.


Onderscheidend vermogen

Via de statige entree komt men direct in de hal met het restaurant aan weerszijden. Door de gang treft men aan de rechterzijde de statige Refter (zaal) en aan de linkerzijde de volledig nieuw ingerichte keuken. Achterin het gebouw is de feestzaal met ruime serre en zicht op de prachtige tuin gesitueerd. In het restaurant wordt gewerkt met hoogwaardige, lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Op de eerste en tweede verdieping zijn de hotelkamers gelegen. De kamers hebben allemaal een eigen sfeer en uitstraling. Hier is ook een ruim eigenaar appartement. De verdiepingen zijn middels een vaste trap en een lift bereikbaar.


Overig

Vraagprijs bedrijfsexploitatie en registergoed: € 1.700.000,= k.k. Registergoed alsmede exploitatie omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en goodwill. Enthousiaste ondernemers (met aantoonbaar eigen vermogen), of hun adviseurs kunnen contact opnemen via het reactieformulier.


Hotel Restaurant in historisch klooster te Uden
Regio
Noord-Brabant
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
1.000.000 - 2.500.000