Restaurant in centrum Hengelo

Overijssel

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Restaurants

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf

In het gezellige centrum van Hengelo (Ov.), omringd door een divers aanbod van detailhandel en horeca, is dit restaurant gelegen. Het bedrijf staat al vele jaren bekend om zijn goede prijs-kwaliteit verhouding en uitstekende service. Het restaurant biedt plaats aan circa 50 personen. Daarnaast is er een aparte zaal aanwezig, die nog eens plaats biedt aan 40 gasten. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is er een terras aanwezig, waar bij mooi weer veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. De terrassen hebben gezamenlijk een capaciteit van circa 80 personen. Naast een ruime bar en een semi-open keuken, is er voldoende opslagruimte aanwezig. De aanwezige bedrijfswoning, welke op de twee bovengelegen verdiepingen is gelegen, beschikt over een woonkamer, separate keuken, badkamer en vier slaapkamers. Tevens beschikt het over een riant dakterras. De staat van onderhoud van het bedrijfsgedeelte en de woning is goed.


Overig

Er is geen personeel aanwezig dat overgenomen dient te worden. Vraagprijs € 565.000,= k.k. Registergoed en bedrijfsexploitatie, bestaande uit bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, goodwill en website.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.