16/06/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

Gelegen in de zuidoosthoek van De Achterhoek, met plaatsen als Doetinchem en Bocholt (Duitsland) op respectievelijk 12 km en 20 km., wordt dit eetcafé met zaal geëxploiteerd. Het betreft een voormalig hotel, wat door diverse verbouwingen en uitbreidingen geschikt is gemaakt voor de huidige exploitatie. Op dit moment richt men zich met name op de lokale privé markt en de toeristen in het seizoen. De gemiddelde besteding tijdens de lunch is circa € 15,= p.p. Tijdens het diner is dit ongeveer € 30,= p.p. Ook tijdens de jaarlijkse kermis in augustus, kan het bedrijf zich verheugen op een flink aantal gasten. Op de eerste verdieping bevinden zich naast de oude hotelkamers, twee appartementen. De tweede verdieping en de kelders doen dienst als opslagruimte.


Onderscheidend vermogen

Gezien het grote oppervlak van het bedrijf, alsmede de zeer ruime parkeerplaats direct tegenover het pand, is het bij uitstek geschikt voor een all you can eat concept.


Overig

Vraagprijs:  € 335.000,= k.k. Registergoed en bedrijfsexploitatie, bestaande uit de bedrijfsinrichting, de handelsnaam, de inventaris en de goodwill


Eetcafé met grote zaal in de Achterhoek
Regio
Gelderland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
250.000 - 500.000