Sprankelende, veelzijdige horecazaak regio Arnhem

Gelderland

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Restaurants

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf
Ten zuiden van Nationaal Park De Hoge Veluwe, op een schitterende en historisch interessante locatie, is dit veelzijdige restaurant gelegen. De exploitatie wordt gevoerd in een authentiek koetshuis wat luxe en allure uitstraalt. Het concept wat gevoerd wordt is echter toegankelijk, betaalbaar en eigentijds. In het restaurant, wat over circa 55 zitplaatsen beschikt, worden de seizoenen, alsmede de laatste trends gevolgd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de Josper Grill, waar dry-aged steaks op bereid worden, alsmede de seizoensmenu’s die aangeboden worden. Het bedrijf beschikt over diverse unieke en intieme ruimten voor onder andere wijnproeverijen, private diners en high tea’s. Naast lunch en diner biedt het bedrijf mogelijkheden voor het organiseren van feesten, bruiloften en andere bijeenkomsten. De capaciteit van de aanwezige zaal is circa 170 personen. Er is een groot en mooi gesitueerd terras aanwezig, welke over ongeveer 100 zitplaatsen beschikt. Het bedrijf is 7 dagen in de week geopend voor koffie, lunch, diner en meer. Naast de particuliere gast uit de grote regio, weet ook de zakelijke gast de weg naar dit onderscheidende bedrijf te vinden.

Overig

Op dit moment wordt er een meer dan uitstekende omzet met een even zo goed resultaat behaald. Serieus geïnteresseerde kandidaten krijgen na een persoonlijk gesprek, toegang tot de uitgebreide bedrijfsbrochure. Neemt u voor meer informatie contact op met Koert van de Weerd. Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 495.000,= omvattende de bedrijfsinrichting, -inventaris, handelsnaam, goodwill en website. Huur bedrijfspand circa € 75.000,= per jaar exclusief BTW.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.