02/02/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Duitsland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Hotels

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

Op slechts 300 kilometer van Utrecht, in de buurt van Winterberg en Willingen ligt het pittoreske dorpje Olsberg/Assinghausen. Hier runt al sinds enige tijd een Nederlands echtpaar het familiehotel. Het hotel beschikt over zeven hotelkamers, variërend in grootte en capaciteit. Verder is er een restaurant annex ontbijtzaal aanwezig, die plaats biedt aan circa 30 personen. Daarnaast is er een aparte zaal met een capaciteit van 15 personen en is er een gezellig terras.


Onderscheidend vermogen

Er is een bedrijfswoning aanwezig. De dichtstbijzijnde skilift bevindt zich op zes kilometer. De langlauf loipes treft u direct naast de deur. In de zomer is het evengoed verblijven in de omgeving en vindt men er veel wandelaars. Gedurende de afgelopen jaren hebben de huidige eigenaren veel geïnvesteerd en verbouwd met als gevolg dat het bedrijf turn-key overgenomen kan worden.


Overig

De omgeving leent zich uitstekend voor diverse outdoor activiteiten, waaronder natuurlijk skiën en langlaufen. Het naastgelegen perceel wordt tevens te koop aangeboden, waardoor een uitbreiding van het hotel tot de mogelijkheden behoort. Vraagprijs: € 215.000,= k.k. Onroerende zaken, bedrijfsinrichting, inventaris, goodwill, handelsnaam en website


Afbeeldingen
Hotel in het Sauerland
Regio
Duitsland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 250.000