Profiel nr. 64962

Verlaagde huurprijs, Restaurant op oud landgoed in Roden

01/02/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Drenthe

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Restaurants

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

De nadruk ligt momenteel op het à la carte restaurant waar de gemiddelde besteding circa € 52,50 per persoon tijdens het diner bedraagt. Gezien de locatie is een uitbreiding van activiteiten in de vorm van (familie) feesten, trouwerijen en zakelijke bijeenkomsten, voor de hand liggend.


Onderscheidend vermogen

Op een werkelijk unieke locatie, is in de voormalige koetsierswoning op landgoed Mensinge, dit schitterende restaurant gevestigd. Er wordt op niveau gekookt, waarbij zoveel mogelijk streek- en biologische producten worden gebruikt. In de Brasserie (30 zitplaatsen) serveert men op verzoek een heerlijke High Tea of uitgebreide lunch. In het restaurant, welke over circa 40 zitplaatsen beschikt, wordt het diner geserveerd. Uniek is dat het bedrijf over 2 kamers beschikt, zodat gasten de mogelijkheid wordt geboden, na een heerlijk avondje uit, te blijven overnachten.


Overig

De afgelopen jaren heeft het bedrijf regionale bekendheid verworven door enerzijds de constante kwaliteit die er geboden wordt en anderzijds door de persoonlijke en oprechte aandacht van de ondernemers. Na 10 jaar het bedrijf met passie geëxploiteerd te hebben, zijn zij toe aan een nieuwe uitdaging. Vraagprijs bedrijfsexploitatie bestaande uit de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, goodwill en website. Huur bedrijfspand € 30.000,= per jaar exclusief BTW


Verlaagde huurprijs, Restaurant op oud landgoed in Roden
Regio
Drenthe
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 250.000