Eetcafé op de Veluwe

Gelderland

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
V.O.F.

Soort bedrijf:
Restaurants

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf
Eetcafé op de Veluwe aangeboden. In het toeristische gebied, midden op de Veluwe, wordt dit eigentijdse en goed onderhouden eetcafé aangeboden. Het betreft een vrijstaand pand, gelegen in het centrum van de plaats. De huidige ondernemer exploiteert het bedrijf sinds 2005 en wil zich volledig gaan richten op het tweede bedrijf, vandaar dat deze onderneming te koop wordt aangeboden. Het eetcafé beschikt over circa 70 zitplaatsen, een bar en een tweetal terrassen, met in totaal ongeveer 90 zitplaatsen.

Overig

De toeristische markt is op dit moment de belangrijkste doelgroep. De gemiddelde besteding tijdens de lunch is circa € 12,50. Tijdens diner is dit circa € 22,50. Op de verdieping bevindt zich een ruime bedrijfswoning, bestaande uit een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en een vliering. Op eigen terrein zijn er 20 parkeerplaatsen gelegen, alsmede een schuurtje ten behoeve van opslag. Het pand beschikt over een kelder. Gezien de ligging ten opzichte van het Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Deelerwoud, is de omgeving zeer toeristisch ingesteld. Er bevinden zich veel campings en bungalow- en recreatieparken in de omgeving. In Hoenderloo zelf is een uitgebreid en divers aanbod van horeca en detailhandel aanwezig, hetgeen de toeristische aantrekkingskracht van de plaats versterkt! Vraagprijs € 545.000 k.k. Registergoed en bedrijfsexploitatie bestaande uit bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, goodwill en website. Wenst u uitgebreide informatie of een bezichtiging reageer dan en wij nemen contact met u op.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.