Profiel nr. 64936

Commerciële MBI kandidaat voor personeelsdiensten

13/03/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Utrecht

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Uitzenden, detacheren

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

Allround personeelsadvies-, uitzend-, werving & selectie bureau zoekt MBI kandidaat met een commerciële uitzend en detachering achtergrond

Bedrijf:
Breed georiënteerde personeelsdiensten bureau voor het MKB en non-profit organisaties. Bestaat bijna 10 jaar. Heeft een structurele groei laten zien. Hoge regionale naamsbekendheid. Hoog kennisniveau op gebied van werving en selectie, uitzenden en detacheren. Tevens HR adviesdiensten bij reorganisaties, ontslag aanvragen, herstructurering. Proactieve adviesrol wordt door cliënten zeer gewaardeerd. Momenteel twee aandeelhouders waarvan een geleidelijk wil terugtreden. Bureau staat aan de vooravond van een volgende groeifase en wenst dit in goede banen te leiden. Het bureau is Lid van de NBBU en als zodanig geaccrediteerd voor de Stichting Normering Arbeid. Beschikt over een representatieve locatie en is volledig stand alone geëquipeerd.


Overig

Gezochte kandidaat:
Om de volgende groeistap mogelijk te maken wordt gezocht naar een MBI kandidaat met een bewezen commerciële track record in de uitzend/detacheringsbranche. Ideale mogelijkheid voor een veertiger. Vrouwen worden nadrukkelijk verzocht om te reageren. Moet beschikken over financiële middelen.

Locatie: Midden Nederland.

Geboden: Mogelijkheid om tegen gunstige condities mede aandeelhouder te worden. Binnen afzienbare termijn is verdere groei in aandeelhouderschap aan de orde.


Commerciële MBI kandidaat voor personeelsdiensten
Regio
Utrecht
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
100.000 - 250.000