Fitnesscentrum in prov. N-Holland

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Fitnesscentrum, sauna, solarium

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf
Een fitnesscentrum van ca. 200 m², onderdeel uitmakende van een groter complex, gelegen in middelgrote plaats in de provincie N-Holland. Bovendien uitstekend bereikbaar en meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen. Met veel aandacht voor de leden en deskundigheid van het vak (medische) fitness hebben de huidige eigenaren hun bedrijf opgebouwd tot een uiterst succesvolle onderneming. Naast het reguliere fitness is met name medische fitness een belangrijk onderdeel van het concept. De contacten met de plaatselijke fysiotherapeuten is dan ook uitstekend. Niettemin hebben zij besloten om de zaak te verkopen en een andere uitdaging aan te gaan. Bedrijfseconomisch kunnen zij uitstekend en stabiele cijfers laten zien.

Overig

Het betreft hier een overname op basis van een activa/passiva-transactie (inventaris/goodwill), waar een behoorlijk eigen vermogen aanwezig dient te zijn. Wij zijn op zoek naar (jonge) ondernemers, die bekend zijn met de branche en het vak, kleinschaligheid en persoonlijke betrokkenheid naar de klant als uitgangspunt hebben in het uitoefenen van hun (toekomstige) bedrijf. Verder moeten zij over voldoende eigen middelen beschikken om een dergelijke overname te kunnen doen. Graag zien we uw reactie tegemoet.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.