Bedrijf in transport, opslag en afval

Overijssel

Algemene informatie

Branche:
Transport

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
1.000.000 - 2.500.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
2.500.000 - 5.000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
10 - 25


Activiteiten van het bedrijf
Zeer gedifferentieerd transportbedrijf: transport/afvalstoffenverwerking/kraanverhuur/speciaal (groot) transport/op- en overslag/express-koeriers-sneltransport. Mooie nieuwe materialen, waaronder vrachtwagen combinaties, 2 bestelauto’s, kranen, diepladers en ca. 500 containers. Gevestigd in een kantoorpand met grote loodsen op een afsluitbaar terrein van ca. 13.000 m2 waarvan een gedeelte met een vloeistofdichte vloer (eventueel ook te huur).

Onderscheidend vermogen
Zeer goed renderend: winst ca. > € 350.000, na management fee.

Overig

Het personeel bestaat uit 10 FTE, aangevuld met contractrijders. Het bedrijf is in bezit van alle vergunningen. De eigenaar raakt op leeftijd en heeft geen goede opvolger in huis. Naast het aanwezige, kundige personeel kan de koper gedurende een ruime periode begeleidt en ingewerkt worden. Koper moet type ‘meewerkend voorman’ zijn en beschikken over minimaal € 500.000 aan eigen beschikbare middelen om een eventuele financiering mogelijk te maken. Er is een financiering voor een substantieel deel aanwezig tegen zeer gunstige condities. Een bijzondere mogelijkheid voor een strategische koper om zijn/haar marktpositie te versterken. Of een buitenkans voor een commercieel georiënteerde ondernemer (MBI-er) met ervaring in de transportsector of die van afval (restproducten) verwerking (met voldoende aantoonbare eigen middelen om zich te kwalificeren als kandidaat-koper).Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.