Specialistisch metaalverwerkingsbedrijf

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Industrie

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Metaalproductenindustrie

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
500.000 - 1000.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Activiteiten van het bedrijf
De onderneming is allround in plaatbewerking en maakt voor uiteenlopende opdrachtgevers volgens specificatie uiteenlopende producten. Door de kennis en techniek zijn zij het ideale verlengstuk van bedrijven. De onderneming bewerkt het plaatmateriaal, waarbij seriegroottes variëren van klein naar groot. Flexibiliteit, snelheid, service en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Overig

De omzet komt van terugkerende klanten dan wel via mond-tot-mond reclame en vertoont daardoor een wisselvallig karakter. In 2015 bedroeg de omzet €710.000; in 2016 €606.000. In 2017 wordt een omzet van €750.000 verwacht. De gemiddelde brutomarge is 88% met een genormaliseerde EBIT van 4%.

De eigenaar timmert commercieel niet aan de weg. Er zijn 5 FTE’s werkzaam, exclusief de eigenaar. Er is sprake van een goed, vakkundig en gemotiveerd team. Het bedrijf is gevestigd in het midden van Nederland met zeer goede verbindingen naar de klanten. De vraagprijs bedraagt €718.340,- voor 100% van de aandelen inclusief een herwaardering van het machinepark. Metaalbedrijf in nichemarkt. Zeer geschikt voor een MBI-kandidaat met een commercieel technische achtergrond, dan wel een strategische koper.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.