Recruitment en loopbaancoaching bureau

Limburg

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Zakelijke dienstverlening

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
0 - 100.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond
Het bedrijf bestaat sinds 2009 en heeft in haar branche een goede naamsbekendheid opgebouwd. Onder haar opdrachtgevers bevinden zich een aantal zeer gerenommeerde opdrachtgevers.

Activiteiten van het bedrijf
Onderneming met ruime ervaring op het gebied van loopbaan coaching, recruitment, payrolling en HR-adviezen. De onderneming levert een totaalpakket bestemd voor het tot elkaar brengen van werkgever en werknemer door maatwerk te leveren voor haar opdrachtgevers.

Overig

De onderneming is gehuisvest in een zeer representatief bedrijfspand in het centrum van een grote stad. Deze locatie wordt gehuurd waarbij het huurcontract ieder gewenst moment beëindigd kan worden. n.o.t.k. Er is sprake van een bescheiden omzetniveau, hetgeen een gevolg is van het feit dat de onderneemster al geruime tijd slechts parttime werkzaam is binnen haar onderneming. De onderneming is bijzonder geschikt voor een MBI-kandidaat die met een fulltime inzet de bestaande marktpotentie van de onderneming verder gestalte kan geven of voor een strategische koper die gebruik kan maken van de goede naamsbekendheid en de bedrijfsactiviteiten kan integreren. Naast de onderneemster zijn er geen andere medewerkers in dienst. Onderneemster is bereid, indien gewenst, om nog een nader te bepalen periode de koper te blijven begeleiden.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.