20/06/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Limburg

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond
Het bedrijf bestaat sinds 2009 en heeft in haar branche een goede naamsbekendheid opgebouwd. Onder haar opdrachtgevers bevinden zich een aantal zeer gerenommeerde opdrachtgevers.

Activiteiten van het bedrijf
Onderneming met ruime ervaring op het gebied van loopbaan coaching, recruitment, payrolling en HR-adviezen. De onderneming levert een totaalpakket bestemd voor het tot elkaar brengen van werkgever en werknemer door maatwerk te leveren voor haar opdrachtgevers.

Overig

De onderneming is gehuisvest in een zeer representatief bedrijfspand in het centrum van een grote stad. Deze locatie wordt gehuurd waarbij het huurcontract ieder gewenst moment beëindigd kan worden. n.o.t.k. Er is sprake van een bescheiden omzetniveau, hetgeen een gevolg is van het feit dat de onderneemster al geruime tijd slechts parttime werkzaam is binnen haar onderneming. De onderneming is bijzonder geschikt voor een MBI-kandidaat die met een fulltime inzet de bestaande marktpotentie van de onderneming verder gestalte kan geven of voor een strategische koper die gebruik kan maken van de goede naamsbekendheid en de bedrijfsactiviteiten kan integreren. Naast de onderneemster zijn er geen andere medewerkers in dienst. Onderneemster is bereid, indien gewenst, om nog een nader te bepalen periode de koper te blijven begeleiden.


Recruitment en loopbaancoaching bureau
Regio
Limburg
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
100.000 - 250.000