Fantastisch bar-restaurant aan de Costa Brava

Spanje

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Restaurants

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
500.000 - 1000.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
10 - 25


Bedrijfshistorie / achtergrond

Catering bedrijf, bar-restaurant aan de kust in een zeer populaire stad in de Costa Brava. Het restaurant-bar is erg populair en heeft een goede reputatie onder de lokale bevolking en toeristen. Het is al 15 jaar in het dorp gevestigd. Het bedrijf genereert een hoog volume van de omzet, voornamelijk als gevolg van het organiseren van evenementen en feesten. Het bedrijf biedt ook regelmatig live muziek aan. 


Activiteiten van het bedrijf

Momenteel is de onderneming 6 maanden per jaar open, tijdens het hoog seizoen. Het is ook mogelijk het gehele jaar te openen en profiteren van de lokale bevolking, gepensioneerden en bezoekers (vooral in het weekend). De onderneming heeft tijdens zijn 15 jaar van bestaan altijd succes gehad met hoge verkoopvolumes.


Onderscheidend vermogen

Het restaurant heeft een uniek concept in het dorp voor de decoratie en inrichting (rechtstreeks geïmporteerd uit Azië). Binnen zijn er 60 zitplaatsen, maar de grote attractie is het terras met meer dan 125 zitplaatsen, overdekt en verwarmd (indien nodig) en voor de zee.


Overig

Het bedrijf is ook actief in het organiseren van evenementen en feesten elke week met live muziek. Er zijn momenteel 20 mensen in dienst, naast de eigenaren.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.