Rustiek hotel in Marbella

Spanje

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Hotels

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf

Te koop of te huur rustiek pand “La Molineta de Guaro” slechts 20 km van Marbella, tussen de witte dorpen van Guaro, Monda, Coin en Yunquera, aan de voet van Sierra de las Nieves. Het staat geregistreerd bij de Junta de Andalucia als “HA Rural de Tres Estrella”. In de afgelopen zes jaren is het volledig operationeel geweest. Het bestaat uit een receptie, restaurant, zwembad, winkels en negen appartementen van verschillende grootte, en alle woningen hebben keukens en badkamers.

Beschrijving van de huisjes met twee verdiepingen: Er zijn vier twee verdieping huizen met dezelfde lay-out: Op de eerste verdieping is een ingang, een ruime woonkamer van 50 m2 met een open haard, een volledig ingerichte keuken (koelkast met 3 vriesladen, magnetron enz.) En een badkamer met douche. Aan de achterkant van de woonkamer (gescheiden door een groot raam) een terras en een tuin met een barbecue. Op de tweede verdieping van het huis vind je twee slaapkamers, elk voor 2 personen. Er is ook nog een badkamer met bad.

Beschrijving van de 5 apartementen: Het apartement heeft twee slaapkamers Op een verdieping is er een lounge met een open haard, een keuken in de woonkeuken, een badkamer met douche, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kleinere slaapkamer met een stapelbed. Aan de voorzijde is een terras met barbecue.

Totaal gebouwd: 950 m2. Perceel: 7.300 m2. We hebben andere aangrenzende percelen. Een met toestemming om een hotel of verblijfplaats voor senioren (65 kamers) te bouwen (3.500 m2).Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.