24/01/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf
Onderneming die bemiddelt in verkoop en aankoop van (vooral middelgrote) ondernemingen, in Nederland en omringende landen. Begeleidt in het gehele overnameproces: ondernemingswaardering, werving en selectie van kopers resp. verkopers, deal structuring, onderhandeling en formalisering.

Overig

Momenteel vijf partners, integere en prettige professionals met een academische achtergrond. Anders dan bij franchise-formules werken de partners nauw samen en delen actief hun relatienetwerken. Gezocht wordt naar uitbreiding met één of twee hooggekwalificeerde nieuwe partners of associates.

U bent een man of vrouw van 45-60 jaar, met een financieel-economische achtergrond en academisch denkniveau. Mogelijk bent u al werkzaam in de M&A-branche. Door uw kennis, werkervaring en empathisch vermogen bent u in staat het vertrouwen van opdrachtgevers te winnen. U bent initiatiefrijk, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een grote overtuigingskracht. U bent pragmatisch en analyseert snel. U beschikt over een goed ontwikkeld commercieel/financieel netwerk en bent in eerste aanleg minstens twee dagen per week beschikbaar.

U wordt mede-aandeelhouder of naar wens associate in een succesvolle onderneming met een uitstekend trackrecord en prima perspectieven. U bent eigen baas, met een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid. U bepaalt uw eigen agenda. Uw collega’s fungeren als vraagbaak en klankbord en beschikken over een groot netwerk van kopers, verkopers, investeerders en bankiers. De honoreringsstructuur is zo ingericht, dat uw succes vrijwel geheel uzelf ten goede komt.

U gaat deel uitmaken van een hechte organisatie met goed op elkaar ingespeelde partners, veel kennis en praktijkervaring, mooie credentials, aangesloten bij alle relevante platforms. Dit alles geeft u direct een stevige ‘presence’ in de Nederlandse M&A-branche.


Partners / associates voor M&A-onderneming
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
N.o.t.k.