Gespecialiseerde uitgeverij

Utrecht

Algemene informatie

Branche:
Industrie

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Uitgeverij

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
1.000.000 - 2.500.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
Vertrouwelijk

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming is een internationaal opererende uitgeverij met als specialisatie het uitgeven van agenda’s, back-to-school producten, kalenders en accessoires. Binnen Nederland is het bedrijf één van de grote spelers op het gebied van agenda’s en back-to-school producten. Buiten Nederland heeft het bedrijf zijn sporen verdiend met projecten in onder meer België, Duitsland en Canada. De agenda’s en BTS producten zijn gericht op een koopkrachtig schoolgaand publiek tussen de 11 en 18 jaar oud. Vaak wordt gewerkt met internationaal vermaarde merken, waarvan het bedrijf de licenties heeft verworven.

Naast schoolcollecties is het bedrijf evenzeer sterk in jaar producten, waaronder agenda’s, (verjaardag)kalenders, notebooks, adressenboekjes, correspondentiekaarten etc. Naast de reguliere school- en jaar collecties is het bedrijf ook actief in het concipiëren en realiseren van private label collecties voor grote ketens in Nederland, België en Canada. ‘Toon me je agenda en ik zeg je wie je bent’ is een adagium dat nog iedere dag zijn waarde bewijst. De digitalisering ten spijt zijn ook vandaag de dag de papieren agenda en de daarvan afgeleide papieren producten niet weg te denken.


Overig

De onderneming is goed winstgevend. Het bedrijf is uitstekend geschikt voor een MBI-kandidaat of een uitgeverij die hiermee haar assortiment aanvult en/of verbreedt. Wij lichten graag het profiel toe.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.